• ma-pe 10-18 la 9-15 su-suljettu

Muina aikoina sopimuksen mukaan

  • 09 - 342 3346
  • Jakomaen Kukka, Huokotie 1, 00770 Helsinki

Tietoa Yrityksille

Yrityksen sisäänkäynti luo asiakkaalle ensivaikutelman yrityksestä. Sisäänkäynnin yhteyteen kannattaakin sijoittaa näyttäviä viherkasvi-istutuksia.

Toimitamme ne teille sopimuksen mukaan vaikka ruukkuineen valmiiksi istutettuna. Puutarhurimme opastaa mielellään valinnassa. Kysy lisää sähköpostilla. Teemme tarvittaessa suunnittelukäynnin paikan päälle.

Vastaanottotiskille suosittelemme leikkokukka-asetelmaa, jonka vaihdamme esim. maanantaiaamuisin uuteen. Asetelmaan kuuluu aina astia mukaan.

Viikkokukat

Työympäristöstä saadaan edustava ja viihtyisä sopivilla kukilla. Kukat rauhoittavat ja ihastuttavat niin vieraitanne kuin henkilökuntaanne.

Toimitamme sopimuksen mukaan tuoreet kukat viikoittain. Samalla kuljetamme edellisen viikon kukat pois. Helppoa! Tarvittaessa vuokraamme myös astiat.

Hinta määräytyy asetelman tai kimpun koon mukaan. Pyydä tarjous palvelusta sähköpostitse! Otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.

Yrityksen henkilökunnan ja yhteistyökumppaneiden huomioiminen

Henkilökunta on yrityksen tärkeimpiä voimavaroja. Kukkakimppu tai asetelma on hyvä ja helppo tapa huomioimiseen esim. seuraavissa tapauksissa: syntymäpäivät, lapsen syntymät, omaisten poismeno, kunniamerkit, ylennys, työpaikan vaihto, 10 v talossa, 20 v talossa jne.

Toimitamme myös yksittäisiä ruusuja esim. naistenpäiväksi . Pyydä tarjous.

Yhteistyökumppaneita kannattaa myös muistaa esim. avajaisiin mennessä näyttävällä kukka-asetelmalla tai kimpulla. Myös muihin yritysjuhliin kannattaa viedä kukkia.

Tilakoristelu

Juhliin sopivat näyttävät asetelmat. Jos pöydissä istutaan, niihin kannattaa tehdä pienemmät asetelmat. Myös puhujanpöntön voimme koristella kauniisti.

Kukat huomataan varmasti!

Valokuvat auttavat meitä tilan hahmottamisessa. Myös sisustuksen värit ja materiaalit on hyvä huomioida.

Laskutus

Sovimme yrityksien kanssa yleensä aina laskutuksesta.

Aikataulut:

Tilaattehan kukat ajoissa. Pystymme palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla, jos jätätte kukkatilauksen heti kun asiasta on päätetty yrityksessänne.

Viimeinen takaraja saman päivän vienteihin on klo. 13.00

Palvelemme sopimuksen mukaan myös myymälämme aukioloajan ulkopuolella.